Odkrijmo moč eteričnih olj | Novice

Odkrijmo moč eteričnih olj

Zanimivo brezplačno predavanje vas bo popeljalo v svet eteričnih olj. Seznanili se boste z njihovimi vrstami, načini uporabe in kako lahko z njihovo uporabo poskrbimo zase in svoje najbljižnje. Olja boste lahko tudi preizkusili.

KDAJ: četrtek, 15. 2. 2018, ob 17.00
KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje ob Savi

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.