OBVESTILO UPORABNIKOM VEČGENERACIJSKEGA CENTRA ZASAVJE | Novice

OBVESTILO UPORABNIKOM VEČGENERACIJSKEGA CENTRA ZASAVJE Obveščamo vas, da je od 19. 10. 2020 do 1. 11. 2020, oz do preklica Večgeneracijski center Zasavje zaprt.

Z učenjem in druženjem bomo nadaljevali na spletu. Naše delovanice, tečaje in predavanja bomo izvajali preko različnih spletnih aplikacij (ZOOM, Arnes VID, našega FB profila in Teemsov).

Na voljo smo vam za pomoč pri računalniških in telefonskih dilemah, učni pomoči, razbremenilnih pogovorih, svetovanju, informiranju ... 


Dosegljivi smo na e-naslovih in naslednjih telefonskih številkah: 

  • ZASAVSKA LJUDSKA UNIVERZA: od ponedeljka do petka, med 7.00 in 17.00, na elektronskem naslovu:
    info@vgc-zasavje.si in na telefonskih številkah 068 613 954 in 041 445 097
  • MLADINSKI CENTER ZAGORJE OB SAVI: od ponedeljka do petka, med 11.00 in 16.00 uro, na elektronskem naslovu:             
  • vgc-zasavje@mczos.si in na telefonski številki 040 457 079
  • MLADINSKI CENTER HRASTNIK: od ponedeljka do petka, med 9.00 in 13.00, ter vsak petek med 16.00 in 18.00, na elektronskem naslovu
  • vgc-zasavje@mch.si in telefonski številki 041 893 422


OSTANIMO DOMA, pazimo nase in svoje bljižnje ter dobro izkoristimo čas, ki nam je na voljo. 

Ekipa Večgeneracijskega centra Zasavje

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.