Obnovitveni tečaj angleškega jezika | Novice

Obnovitveni tečaj angleškega jezika
Si želite obnoviti znanje angleškega jezika? Razumete angleško, vendar vam je nerodno govoriti?

Pridružite se nam na BREZPLAČNEM OBNOVITVENEM TEČAJU ANGLEŠKEGA JEZIKA, ki ga za vas pripravljamo v sodelovanju z Mladinskim centrom Hrastnik.

S tečajem pričnemo v ponedeljek, 1.10.2018 ob 18.30 uri, v prostorih Mladinskega centra Hrastnik.
Tečaj bo zajemal 10 srečanj po 2 šolski uri. Z nami se bo pogovarjal Rok Godicelj.Obnovitveni tečaj je namenjen tistim, ki:
- ste se tujega jezika že učili (v osnovni, srednji ali jezikovni šoli), od 
takrat pa ga niste veliko uporabljali,
- želite obnoviti znanje ter obogatiti besedišče,
- tuji jezik sicer razumete, vendar ga ne govorite tekoče,
- želite osvežiti pogovorni jezik,
- vam govorjenje v angleščini povzroča težave zaradi nepravilne 
uporabe slovnice.

Prijave na tečaj sprejemamo na mail vgc-zasavje@mch.si ali na telefonski številki 041-893-422.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.

RAČUNALNIŠKE DELAVNICE Te tečaje ponavadi vodi Dušan Malić in so vedno zabavne in koristne. Dušan je postal odličen predavatelj, ki predstavi snov na tak način, da jo vsi razumemo. Pripravljen je odgovoriti tudi na kakšno drugo vprašanje - vendar v odmoru, tako da pouk poteka nemoteno. Njegovi tečaji so ponavadi hitro zasedeni, saj ljudje vedo, da bo vse razumljivo razloženo in bodo izvedeli veliko novega.