OBLIKUJMO S PROGRAMOM INKSCAPE | Novice

OBLIKUJMO S PROGRAMOM INKSCAPE
Inkscape je odprtokodni program za vektorsko risanje in omogoča ustvarjanje računalniške grafike sestavljene iz posameznih likovnih elementov. Osnovne funkcije programa so podobne funkcijam programov kot so Illustrator in CorelDraw. S programom rišemo krivulje, črte, poti in like. Na voljo so tudi orodja za urejanje predmetov risbe. S programom Inkscape lahko izdelamo fotokolaž, promocijski material, oblikujemo letak, vabilo, voščilnice, vizitke in še veliko več. Tečaj bo potekal enkrat tedensko po dve uri. Začnemo 23. februarja 2021 ob 9. uri.

KDAJ: 23. 2.–23. 3. 2021, ob 9.00
KJE: na daljavo prek spletne platforme Microsoft Teams

Zaradi velikega zanimanja so prijave na tečaj Oblikujmo s programom Inkascape trenutno že zaključene zaradi zapolnitve mest. Zagorje ob Savi, 28. 1. 2021, 9:05

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.