OBLIKUJMO S PROGRAMOM INKSCAPE | Novice

OBLIKUJMO S PROGRAMOM INKSCAPE
Inkscape je odprtokodni program za vektorsko risanje in omogoča ustvarjanje računalniške grafike sestavljene iz posameznih likovnih elementov. Osnovne funkcije programa so podobne funkcijam programov kot so Illustrator in CorelDraw. S programom rišemo krivulje, črte, poti in like. Na voljo so tudi orodja za urejanje predmetov risbe. S programom Inkscape lahko izdelamo fotokolaž, promocijski material, oblikujemo letak, vabilo, voščilnice, vizitke in še veliko več. Tečaj bo potekal enkrat tedensko po dve uri. Začnemo 23. februarja 2021 ob 9. uri.

KDAJ: 23. 2.–23. 3. 2021, ob 9.00
KJE: na daljavo prek spletne platforme Microsoft Teams

Zaradi velikega zanimanja so prijave na tečaj Oblikujmo s programom Inkascape trenutno že zaključene zaradi zapolnitve mest. Zagorje ob Savi, 28. 1. 2021, 9:05

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.