OBLIKUJ SVOJO BOŽIČNO-NOVOLETNO VOŠČILNICO | Novice

OBLIKUJ SVOJO BOŽIČNO-NOVOLETNO VOŠČILNICO V tokratnih ustvarjalnih decembrskih dnevih se bomo posedli za mizo in se skupaj lotili ustvarjanja unikatnih prazničnih voščilnic, s katerimi boste lahko obdarili svoje najbližje. Zakaj bi zapravljali denar, če pa lahko lepe in dobre želje za prihajajoče leto ustvarite z lastno domišljijo. Na brezplačno delavnico so vabljene vse generacije iz vseh vetrov. 

KDAJ: sreda, 15. 12. 2021, ob 10.00
KJE: v živo na lokaciji Mladinski center Hrastnik, Naselje Aleša Kaple 9 a
 
KDAJ: četrtek, 16. 12. 2021, ob 10.00
KJE: v živo na lokaciji ZLU Zagorje, Grajska 2
 
OBVEZNE PRIJAVE 
Za več informacij nas pokličite na 03 56 55 131, 068 613 954 ali nam pišite na info@vgc-zasavje.si. Prijavite se lahko tudi prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.