OBISK VRTA TETE JOHANCE | Novice

OBISK VRTA TETE JOHANCE
Na vrtu so zbrane zdravilne in uporabne rastline. Obiskovalci se boste lahko seznanili z bogastvom zdravilnih rastlin. Vrt nudi mnoge možnosti za opazovanje, raziskovanje in učenja o medsebojni povezanosti živega sveta.
Ga. Cvetka Drnovšek pa vas bo z veseljem popeljala po vrtu, kjer boste izvedeli koristne informacije uporabe zelišč.
 
KDAJ: 26. 7. 2018, ob 10.00
KJE: Vrt tete Johance, Ruardi Europark
 
Vljudno vabljeni.
 
OBISK VRTA JE BREZPLAČEN.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.