NDT - NOVODOBNE tehnike za ZDRAVO in SREČNO življenje | Novice

NDT - NOVODOBNE tehnike za ZDRAVO in SREČNO življenje Živimo v svetu nenehnih sprememb, novih spoznanj, novih kvantnih tehnik in metod, s katerimi se lahko uspešno soočamo s čustvenimi stiskami, fizičnimi težavami in nam omogočajo preskoke na naši poti osebnostnega razvoja.

Na tedenskih srečanjih bomo spoznavali enostavne in učinkovite metode in tehnike: energijske, informacijske ter tehnike PEAT za sproščanje čustvenih in miselnih vzorcev.

NOVOST: v jesenskem delu se bomo med drugim posvetili študiju lekcij Martina Kojca iz knjige "Učbenik življenja".

Srečanja vodi Danica Kurent.

KDAJ: začetek v sredo 14. 9. 2022, ob 17.00
KJE: Zasavska ljudska univerza, Cankarjev trg 4, Zagorje ob Savi

OBVEZNE PRIJAVE 
Za več informacij nas pokličite na 03 56 55 123, 031 617 171  ali nam pišite na info@vgc-zasavje.si. Prijavite se lahko tudi prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.