Nedeljsko plesno popoldne | Novice

Nedeljsko plesno popoldne V nedeljo, 23. 4. 2017, se bo spet plesalo.

VGC Zasavje organizira nedeljsko plesno popoldne v gasilski dvorani Prostovoljnega gasilskega društva PGD Zagorje - mesto, kjer bo dovolj prostora za vse plesa željne pare, zato poiščite plesne čevlje in se nam pridružite!

Začnemo ob 17.00 uri, pod noge pa nas bo gledal plesni učitelj Žiga Repovž.

Prijave zbiramo na e-mail vgc-zasavje@mczos.si in medgeneracijsko.sredisce@gmail.com

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.