NARAVNA KOZMETIKA | Novice

NARAVNA KOZMETIKA
Predavanje o naravni kozmetiki je namenjeno vsem tistim, ki iščejo naravne rešitve za nego svoje kože in kože svoje družine. Pogovorili se bomo o tem, kaj naravna kozmetika je (in kaj ni), o njenih prednostih in načinih, kako prepoznati dobre sestavine ter čemu se raje izogniti. Predavanje vodi Irena Tertinek iz Naravne zeliščne kozmetike Timus.

KDAJ: torek, 6. 4. 2021, ob 18.00
KJE: na daljavo prek spleta

Prijave na predavanje o naravni kozmetiki so zaključene. Zagorje ob Savi, 6. 4. 2021, 17:55

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.