NADALJEVALNI TEČAJ RAČUNALNIŠTVA | Novice

NADALJEVALNI TEČAJ RAČUNALNIŠTVA Vabimo vas na Nadaljevalni tečaj računalništva, ki ga organiziramo skupaj s Srednjo šolo Zagorje. Tečaj bo potekal v dveh delih, naučili pa se bomo:
- obdelave in urejanja fotografij,
- priprave teksta, dodajanja fotografij v tekst, prezentacije PPT,
- shranjevanja gradiv v oblak in urejanja gradiv v oblaku,
- vsebine, ki odgovarajajo na potrebe in predznanje udeležencev.

Rezervirajte si termina 6. in 7. junij od 8.00 do 11.00 ure in se prijavite! Tečaj bo potekal v računalniški učilnici Srednje šole Zagorje (2. nadstropje).

Prijave zbiramo do ponedeljka, 4. junija 2018 na elektronska naslova vgc-zasavje@mczos.si ali medgeneracijsko.sredisce@gmail.com, pokličete pa lahko na tudi na telefonsko številko 040 457 079.

Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno!

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.