Nacionalno odprtje tedna vseživljenjskega učenja | Novice

Nacionalno odprtje tedna vseživljenjskega učenja
Nacionalno odprtje tedna vseživljenjskega učenja prvič v Zasavju. Dogodek organizira Zasavska ljudska univerza v sodelovanju z Delavskim domom Trbovlje pod okriljem Andragoškega centra Slovenije in podpori Ministrstva za znanost šolstvo in šport. TVU je vseslovenski festival učenja, katerega namen je ozaveščanje o pomenu znanja in učenja ter promocija in spodbujanje vseh generacij k učenju.

Kdaj: petek, 12. maj 2017, ob 11. uri v gledališki dvorani Delavskega doma Trbovlje.

Program lahko najdete na spodnji povezavi:

https://www.zlu.si/uploads/Dokumenti/TVU_2017_tisk.pdf

Osrednji del programa bo namenjen dobitnikom priznanj za promocijo učenja in znanja odraslih za leto 2016.

Nagrajenci po posameznih kategorijah so:

  • Zlatan Čordić (raper Zlatko) iz Ljubljane,
  • Vinko Hlebš iz Tržiča,
  • Janja Urbiha iz Starega trga pri Ložu,
  • Mladi prostovoljci izvajalci aktivnosti v Medgeneracijskem središču Zagorje ob Savi,
  • Hiša eksperimentov iz Ljubljane.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.