NA ZDRAV NAČIN ZA DOBER SPOMIN | Novice

NA ZDRAV NAČIN ZA DOBER SPOMIN
Na brezplačni delavnici, ki bo v sredo, 13. 10. 2021, ob 9.00 bomo spoznavali, da ni samo rožmarin za spomin, kot so govorili naši predniki, ampak tudi med rastlinami, ki rastejo na našem vrtu, je veliko takih, ki nam pomagajo do bolj čiste in zbrane glave. Nekatere zdravilne rastline imajo že toliko dokaznega gradiva, da je dobro, če zanje izveste čim prej in jih začnete uporabljati, dokler so možgani še zmožni temeljite obnove. Delavnico bo vodila Cvetka Drnovšek iz Društva za zdravilne rastline Zasavje, kjer bo več povedala o naših možganih in kako jih lahko hranimo. Vabljeni.

KDAJ: sreda, 13. 10. 2021, ob 9.00
KJE: v živo na lokaciji ZLU Zagorje, Grajska 2
 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.