NA NARAVNI NAČIN BREZ BOLEČIN | Novice

NA NARAVNI NAČIN BREZ BOLEČIN Ste eden izmed tistih, ki si želijo bolečine lajšati na naraven način, pa ne veste, kaj je tisto, kar vam bo pomagalo. Ste se odločili, da boste rekli stop protibolečinskim tabletam in si pomagali z zelišči, ki jih imamo vedno pri roki? Pridite k nam in prisluhnite Cvetki Drnovšek iz Društva za zdravilne rastline Zasavje, ki vam bo z veseljem svetovala, kako se lahko zdravimo z naravo.

KDAJ: sreda, 3. 11. 2021, ob 9.00
KJE: v živo na lokaciji ZLU Zagorje, Grajska 2

OBVEZNE PRIJAVE 

Za več informacij o delavnici nas pokličite na 068 613 954 ali nam pišite na info@vgc-zasavje.siNa delavnico se lahko prijavite tudi prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.