NA BOLJŠE | Novice

NA BOLJŠE

NA BOLJŠE - Predstavitev knjig in pogovorni večer z Damjano Bakarič

Damjano Bakarič  poznamo kot novinarko, urednico in avtorico knjižnih uspešnic Na tesnobi in Na boljše. Takole pravi: »»Za vsem, kar se nam dogaja, stoji odnos do sebe. od njega je odvisno, kako dobro ali slabo boš živel. Za odnosom do sebe, se skriva otroštvo. Za svoje življenje je treba prevzeti odgovornost; začnemo lahko z vzpostavljanjem dobrega odnosa do - sebe. 
Lahko si svoj sovražnik ali pa najboljši prijatelj. Odločaš sam. In od tega bo odvisno tvoje življenje.«
Z avtorico se bo pogovarjala Staša Lepej.

KDAJ: torek, 19. 2. 2019, ob 18.30
KJE: Knjižnica Mileta Klopčiča, Cesta 9. avgust 1, Zagorje

Vljudno vas vabimo na pravi psihološki večer in motivacijski trening.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.