MOJ TELEFON JE BRIHTA | Novice

MOJ TELEFON JE BRIHTA
Ste pred kratkim kupili pametni telefon ali pa ga dobili v dar? Se vam njegove funkcije in aplikacije zdijo neznanka in ne veste, kako jih uporabljati? Imate željo kupiti nov telefon, pa ne veste, kakšen je primeren za vas? Če ste se našli pri vsaj enem vprašanju, potem vam je delavnica Moj telefon je brihta vsekakor pisana na kožo. Pridite in spoznajte vse to in še več na naši brezplačni delavnici.

KDAJ: ponedeljek, 11. 10. 2021, ob 10.00
KJE: v živo na lokaciji ZLU Trbovlje, Trg svobode 11 a
 
Prijave na delavnico Moj telefon je brihta so zaključene zaradi zapolnitve prostih mest. Zagorje ob Savi, 6. 10. 2021, 17.29

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.