Moj prijatelj na štirih tačkah (delavnica) | Novice

Moj prijatelj na štirih tačkah (delavnica) Marsikdo izmed nas je ponosen lastnik štirinožnega kosmatinca. V vsakdanjem življenju pa se pogosto srečujemo z različnimi situacijami, ob katerih ne vemo, kako reagirati.

Rešitve na različne izzive skupnega življenje s psom bodo na delavnici podali člani Kinološkega društva Zagorje. Pojasnili bodo, kako poteka ustrezno prilaganje psa na urbano okolje, kakšna je govorica oz. mimika psa, spoznali bomo zlata pravila obnašanja, ki jih moramo upoštevati pri sobivanju človeka in psa.
Ob prisotnosti psa bodo praktično predstavili ustrezen dostop do psa, nagrajevanje s priboljški in božanje.

Delavnica bo potekala v četrtek, 18. 1. 2018, ob 16.00, na Zasavski ljudski univerzi, Grajska 2, Zagorje.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.