MEDKULTURNA KUHINJA | Novice

MEDKULTURNA KUHINJA
Vsak prvi četrtek v mesecu od oktobra do decembra bomo imeli v dnevnem centru VGC delavnico Medkulturna kuhinja, kjer bomo pobliže spoznali albansko, bosansko in srbsko kuhinjo. Vsi, ki ste ljubitelji dobre hrane, vabljeni, da z nami okušate jedi iz različnih kultur.

KDAJ: četrtek,  7. 10. 2021, ob 10.00
KJE: v živo na lokaciji ZLU Zagorje, Grajska 2
 
 
Prijave na delavnico Medkulturna kuhinja so zaključene zaradi zapolnitve prostih mest. Zagorje ob Savi, 6. 10. 2021, 17.29

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.