MEDITACIJA | Novice

MEDITACIJA
Meditacija je pot do tišine, ki nam odpre polje neskončnih možnosti. 
V stanju globoke sproščenosti se povežemo v srcu in prisluhnemo modrosti svoje duše. Povezani v srcu premikamo meje obstoječega.

Meditacija bo potekala vsak torek ob 19.00 preko Zoom-a. Povezavo vam pošljemo ob prijavi. Na potovanje v središče srca vas bo popeljala Danica Kurent.

Obvezne prijave na mail: vgc-zasavje@mczos.si ali pa nas pokličite na št. 040 457 079

Prisrčno vabljeni!

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.