MEDITACIJA | Novice

MEDITACIJA
Dobrodošli na meditacijo, ki bo potekala vsak torek ob 18.00 prek videokonferenčne platforme Zoom. Meditacije bo vodila Danica Kurent. Ob prijavi pa vam pošljemo povezavo do našega skupnega čarobnega popotovanja.

Meditacija je predvsem način vzpostavljanja stika s seboj samim v višjem stanju zavedanja, ko prek različnih načinov prihajamo v pristen stik s seboj in vsem, kar se v nas dogaja in skriva. V meditaciji smo v stanju čuječnosti, ko smo tukaj in zdaj, s svojim fizičnim telesom, občutki, čustvi, mislimi.

Koristi meditacije so večplastne, saj dosegamo globoko sprostitev, krepimo imunski sistem, odpravljamo energijske blokade zaradi čustvenih in miselnih vzorcev, usklajeno delovanje obeh možganskih hemisfer, sproščanje hormonov sreče in dosegamo višjo stopnjo zavedanja in se usklajujemo na višje frekvence vibracij.

Na srečanjih se bomo spoznali z različnimi načini meditiranja, da boste sebi lahko izbrali najprimernejšega. Vsebina srečanj bo tematsko obarvana. Po kratkem uvodu, globoki sprostitvi, bomo preko vodene meditacije potovali v različne situacije in stanja.

V teh časih je pomembno, da krepimo imunski sistem, da smo v kar najboljšem razpoloženju in torkova srečanja so priložnost, da se družimo in storimo nekaj zase. ☯

Informacije in obvezne predhodne prijave na tel. št. 040 457 079 (Azra) ali prek vgc-zasavje@mczos.si.

Vabljeni.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.