MEDITACIJA | Novice

MEDITACIJA
Dobrodošli na meditacijo, ki bo potekala vsak torek ob 18.00 prek videokonferenčne platforme Zoom. Meditacije bo vodila Danica Kurent. Ob prijavi pa vam pošljemo povezavo do našega skupnega čarobnega popotovanja.

Meditacija je predvsem način vzpostavljanja stika s seboj samim v višjem stanju zavedanja, ko prek različnih načinov prihajamo v pristen stik s seboj in vsem, kar se v nas dogaja in skriva. V meditaciji smo v stanju čuječnosti, ko smo tukaj in zdaj, s svojim fizičnim telesom, občutki, čustvi, mislimi.

Koristi meditacije so večplastne, saj dosegamo globoko sprostitev, krepimo imunski sistem, odpravljamo energijske blokade zaradi čustvenih in miselnih vzorcev, usklajeno delovanje obeh možganskih hemisfer, sproščanje hormonov sreče in dosegamo višjo stopnjo zavedanja in se usklajujemo na višje frekvence vibracij.

Na srečanjih se bomo spoznali z različnimi načini meditiranja, da boste sebi lahko izbrali najprimernejšega. Vsebina srečanj bo tematsko obarvana. Po kratkem uvodu, globoki sprostitvi, bomo preko vodene meditacije potovali v različne situacije in stanja.

V teh časih je pomembno, da krepimo imunski sistem, da smo v kar najboljšem razpoloženju in torkova srečanja so priložnost, da se družimo in storimo nekaj zase. ☯

Informacije in obvezne predhodne prijave na tel. št. 040 457 079 (Azra) ali prek vgc-zasavje@mczos.si.

Vabljeni.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.