Mediacija - način iskanja skupnih rešitev | Novice

Mediacija - način iskanja skupnih rešitev
MEDIACIJA je način mirnega reševanja spornih vprašanj s pomočjo tretje osebe- mediatorja.

 
V različnih življenjskih situacijah prihaja do situacij, ko ne najdemo rešitve, ki bi bila sprejemliva za vse vpletene.

 
Ste poskušali rešiti spor ali konflikt in vam ni uspelo?

 
Z mediacijo lahko uspešno rešujemo spore med partnerji, zakonci, bivšimi zakonci, družinskimi člani, sosedi, sodelavci …..


Na srečanju se bomo seznanili s postopkom, pogoji za vkjučitev v mediacijo in pravili med udeleženci ter skozi praktični primer doživeli, kako poiskati skupne sprejemljive rešitve po principu win-win.

 
Srečanje bo vodila Danica Kurent mag. soc. dela, družinska mediatorka.

 

 
KDAJ: 21. 3. 2018, od 18.00 do 20.00
KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje
 
Vljudno vabljeni.

Srečanje je brezplačno.
 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.