Mediacija - način iskanja skupnih rešitev | Novice

Mediacija - način iskanja skupnih rešitev
MEDIACIJA je način mirnega reševanja spornih vprašanj s pomočjo tretje osebe- mediatorja.

 
V različnih življenjskih situacijah prihaja do situacij, ko ne najdemo rešitve, ki bi bila sprejemliva za vse vpletene.

 
Ste poskušali rešiti spor ali konflikt in vam ni uspelo?

 
Z mediacijo lahko uspešno rešujemo spore med partnerji, zakonci, bivšimi zakonci, družinskimi člani, sosedi, sodelavci …..


Na srečanju se bomo seznanili s postopkom, pogoji za vkjučitev v mediacijo in pravili med udeleženci ter skozi praktični primer doživeli, kako poiskati skupne sprejemljive rešitve po principu win-win.

 
Srečanje bo vodila Danica Kurent mag. soc. dela, družinska mediatorka.

 

 
KDAJ: 21. 3. 2018, od 18.00 do 20.00
KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje
 
Vljudno vabljeni.

Srečanje je brezplačno.
 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.