MAŠČOBE, HOLESTEROL IN SODOBNE BOLEZNI | Novice

MAŠČOBE, HOLESTEROL IN SODOBNE BOLEZNI V sodelovanju s Knjižnico Mileta Klopčiča Zagorje, smo na klepet povabili Mojco Vozel, magistrico ekonomskih ved, raziskovalko prehrane in  soustanoviteljico gibanja Naravna imunost. Spregovorila bo o maščobah, holesterolu in sodobnih boleznih. Ali tisto, kar danes mislimo, da je zdrava prehrana, drži?  


KDAJ: torek, 11. 12. 2018, ob 18.30
KJE: Knjižnica Mileta Klopčiča, Cesta 9. avgusta 1, Zagorje

Vljudno vabljeni, predavanje je brezplačno.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.