Mala šola Djotiša | Novice

Mala šola Djotiša
 KAJ JE DJOTIŠ?
 
Osnovni pomen besede DJOTIŠ je svetloba, oz. ustvarjanje svetlobe (DJOTI – svetloba, IŠA – Bog, Stvarnik). Je več tisočletij staro znanje o naravnih ritmih, ki ga lahko poimenujemo tudi vedska astrologija.
Življenje je sestavljeno iz določenih principov, ki jih predstavljajo planeti, a so kot načela prisotna znotraj nas samih. Nekatera so bolj kvalitetna, spet druga niso najbolj v ravnovesju in nam povzročajo težave – odvisno od tega, kakšno je bilo stanje na nebu, ko smo se rodili. Djotiš nam služi, da ozavestimo te principe in nam s svojimi tehnikami pomaga, da krepimo tisto, kar je dobro in uravnotežimo tisto, kar nam gre težje ter nam povzroča težave. Pove nam, kako je lahko naše življenje najboljše, nas pripelje na življenjsko linijo, ki si jo izberemo v skladu z naravnimi ritmi in na takšen način uspešno plavamo s tokom življenja – Djotiš je filozofija življenja. Pomaga nam sprejeti tisto, kar ne moremo spremeniti in hkrati osvetli naš pogled na to ter poišče rešitev, da spremenimo tisto, kar lahko.
Skupina je namenjena vsem, ki se zavedamo, da je od nas samih odvisno, kako doživljamo življenje, dogodke, ljudi… Namenjena je raziskovalcem življenja, ki si zastavljamo vprašanja o smislu življenja kot so: Kdo sem?, Kaj je moje poslanstvo?, Zakaj se mi ponavljajo ene in iste težave?, Kako lahko svoje življenje izboljšam?...
Osnovni namen ni napovedovanje dogodkov, čeprav lahko vidimo kje smo bili, kje smo zdaj in katera področja našega življenja bodo v prihodnosti v središču naše pozornosti ter kako bomo do njih naravnani.  Namen je izboljšati kvaliteto življenja vsakega posameznika, ki je eden in edini v vesolju, na unikaten način, ki mu ustreza, ker z današnjimi odločitvami, mislimi in dejanji kreiramo svojo prihodnost. Moj namen je, da ljudem pokažem, kako od življenja dobiti največ.  
Na skupini se bomo naučili osnov Djotiša, a poudarek bo na pregledu in analizi natalnih (astroloških) kart udeležencev.
 
Špela Vozelj - Aryani


Mala šola Djotiša se bo pričela v začetku oktobra (11. 10. 2017 ob 17.00) v Večgeneracijskem centru Zasavje na Zasavski ljudski univerzi, Grajska 2 Zagorje, zato vljudno vabljeni, da se prijavite na to čudovito BREZPLAČNO delavnico.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.