LEGO SERIOUS PLAY | Novice

LEGO SERIOUS PLAY
Si upaš razmišljati z legom in sestaviti prihodnost?

Pridi v MC ZOS 9. 7. 2018 ob 10.00.

Delavnica je namenjena mladim, ki se želijo spoznati z načinom reševanja izzivov s pomočjo gradnje, metafor, povezav in opisov ter spodbuja kreativno mišljenje. Delavnico bo vodil LSP facilitator Luka Manojlović, skupaj pa se bomo spoznavali s kockami in pridobili občutek za gradnjo, sestavljali modele na podlagi vprašanj, nato pa se bomo podali še v skupinsko gradnjo in skupaj zagotovo zgradila nekaj izjemnega!

Preberi več...

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.