Kulturnice za otroke | Novice

Kulturnice za otroke
V preteklem šolskem letu je Večgeneracijski center Zasavje v sodelovanju z Osnovno šolo Trbovlje izvedel program »Kulturnice za otroke«, kjer so učenci od 1. do 9. razreda prisluhnili intervjuju s Polono Medvešek in Tomažem Deželakom na temo »Moje sanje in naš svet«. Učenci so prisluhnili Tomaževi življenjski zgodbi in dobili tudi »domačo nalogo«, kjer so pisali in risali svoja doživljanja, svoje sanje in želje. Zbrali smo risbe in zapise in tako je nastala prava, pravcata mala zbirka z naslovom »Moje sanje in naš svet«. Učenci so bili izredno ustvarjalni in se jim iz srca zahvaljujemo za tako iskrene in čudovite stvaritve. Zbirka je izšla v omejenem številu tudi v tiskani obliki, mi pa objavljamo še spletno različico, da si boste njihove stvaritve lahko ogledali tudi vsi drugi. Še enkrat več se zahvaljujemo OŠ Trbovlje in vsem odličnim delavcem, ki so poskrbeli za prečudovito izkušnjo. Vsem osnovnošolcem želimo v prihajajočem šolskem letu obilico znanja, sreče in uspeha. SREČNO!

Povezava do zbirke:
/uploads/Moje%20sanje%20in%20na%C5%A1%20svet%20(spletna%20izdaja).pdf

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.