Kulinarična delavnica: PEKA BOŽIČNIH PIŠKOTOV | Novice

Kulinarična delavnica: PEKA BOŽIČNIH PIŠKOTOV KAJ?: V tokratni kulinarični delavnici bomo pečico nastavili na 180°C, zamesili okusno in sladko maso ter spekli čisto prave božične piškote. Recept zaenkrat ostaja skrivnost, zato ne zamudite odlične priložnosti za učenje skrivnosti sladkega decembra. Vabljeni, da se nam pridružite. Okusno bo! 

KDAJ?: Torek, 19. 12. 2017 ob 15.00 

KJE?: Zasavska ljudska univerza - Večgeneracijski center Zasavje - Grajska 2, Zagorje 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.