KREATIVNA DELAVNICA OB DNEVU ŽENA IN MUČENIKOV | Novice

KREATIVNA DELAVNICA OB DNEVU ŽENA IN MUČENIKOV Kreativna delavnica ob dnevu žena in mučenikov - izdelava lastnih motivacijskih kartic
 
Ob mednarodnem dnevu žena in ob počastitvi dnevu mučenikov si bomo privoščili malce kreativnosti. Združili bomo fotografijo s pozitivnimi afirmacijami ter si izdelali lastne motivacijske kartice. Vstopimo v pomlad polni energije in optimizma.
 
KDAJ: torek, 3. 3. 2020, ob 10.00
KJE: dnevni center VGC, Grajska 2, 1410 Zagorje ob Savi
 
Vljudno vabljen.

Informacije in obvezne predhodne prijave na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.