KREATIVNA DELAVNICA OB DNEVU ŽENA IN MUČENIKOV | Novice

KREATIVNA DELAVNICA OB DNEVU ŽENA IN MUČENIKOV Kreativna delavnica ob dnevu žena in mučenikov - izdelava lastnih motivacijskih kartic
 
Ob mednarodnem dnevu žena in ob počastitvi dnevu mučenikov si bomo privoščili malce kreativnosti. Združili bomo fotografijo s pozitivnimi afirmacijami ter si izdelali lastne motivacijske kartice. Vstopimo v pomlad polni energije in optimizma.
 
KDAJ: torek, 3. 3. 2020, ob 10.00
KJE: dnevni center VGC, Grajska 2, 1410 Zagorje ob Savi
 
Vljudno vabljen.

Informacije in obvezne predhodne prijave na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.