KLIK - Obnovitveni tečaj računalništva | Novice

KLIK - Obnovitveni tečaj računalništva Znanja računalništva ni nikoli preveč.
V današnjem času je računalnik pomembno orodje, s katerim lahko olajšamo in opravimo veliko obveznosti. Na obnovitvenem tečaju KL!K bomo ponovili osnove ter računalniško znanje nadgradili in izpopolnili.
Pogledali si bomo tudi uporabo sodobnih naprav. Pri vsem tem pa bomo seveda pozorni na previdno uporabo računalnika, pametnih naprav in varno rabo spleta.

Dobivali se bomo 1-krat tedensko, šest torkov.
Srečanja bodo potekala dopoldan, od 9. do 11. ure v računalniški učilnici v Zagorju. 
Začnemo 6. oktobra 2020.

Tečaj je brezplačen, število mest je omejeno.

Tečaj se bo izvajal v skladu s priporočili NIJZ. Obvezne prijave na 03 56 55 131, 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.