KLIK - Obnovitveni tečaj računalništva | Novice

KLIK - Obnovitveni tečaj računalništva Znanja računalništva ni nikoli preveč.
V današnjem času je računalnik pomembno orodje, s katerim lahko olajšamo in opravimo veliko obveznosti. Na obnovitvenem tečaju KL!K bomo ponovili osnove ter računalniško znanje nadgradili in izpopolnili.
Pogledali si bomo tudi uporabo sodobnih naprav. Pri vsem tem pa bomo seveda pozorni na previdno uporabo računalnika, pametnih naprav in varno rabo spleta.

Dobivali se bomo 1-krat tedensko, šest torkov.
Srečanja bodo potekala dopoldan, od 9. do 11. ure v računalniški učilnici v Zagorju. 
Začnemo 6. oktobra 2020.

Tečaj je brezplačen, število mest je omejeno.

Tečaj se bo izvajal v skladu s priporočili NIJZ. Obvezne prijave na 03 56 55 131, 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.