KAMNI SREČE, NAREDIMO SI LASTNO IGRO | Novice

KAMNI SREČE, NAREDIMO SI LASTNO IGRO Vabljeni na ustvarjalno delavnico, kjer bomo iz kamnov in nekaj bele barve ustvarili komplet domin. Medtem, ko bomo čakali, da se vse skupaj lepo posuši pa bomo kamenčke različnih oblik z barvami spremenili v različne like in figure - pikapolonice, ribe, hiške, avtomobile...

KDAJ: ponedeljek, 16. 7. 2018, ob 10.00
KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, 1410 Zagorje

Vljudno vabljeni.

DELAVNICA JE BREZPLAČNA.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.