KAKO SVETLITI MISEL IN POČUTJE | Novice

KAKO SVETLITI MISEL IN POČUTJE
Že od majhnega nas učijo pozornosti na to kar še ni čisto tako, kot naj bi bilo. Potem nam pozornost na negativno kar naprej izpodbija življenjske moči. Sreča in zadovoljstvo pa sta odvisna tudi od naše zavestne odločitve: "Pozoren bom na to kar je v življenju kljub vsemu vredno in budi prijetnost in zadovoljstvo."

KDAJ: torek, 23. 2. 2021, ob 18.00
KJE: na daljavo prek spleta

Predavanje bo potekalo v sodelovanju s Knjižnico Mileta Klopčiča Zagorje ob Savi.

Prijave na predavanje Kako svetliti misel in počutje so zaključene. Zagorje ob Savi, 23. 2. 2021, 17:30

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.