KAKO SVETLITI MISEL IN POČUTJE | Novice

KAKO SVETLITI MISEL IN POČUTJE
Že od majhnega nas učijo pozornosti na to kar še ni čisto tako, kot naj bi bilo. Potem nam pozornost na negativno kar naprej izpodbija življenjske moči. Sreča in zadovoljstvo pa sta odvisna tudi od naše zavestne odločitve: "Pozoren bom na to kar je v življenju kljub vsemu vredno in budi prijetnost in zadovoljstvo."

KDAJ: torek, 23. 2. 2021, ob 18.00
KJE: na daljavo prek spleta

Predavanje bo potekalo v sodelovanju s Knjižnico Mileta Klopčiča Zagorje ob Savi.

Prijave na predavanje Kako svetliti misel in počutje so zaključene. Zagorje ob Savi, 23. 2. 2021, 17:30

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.