KAJ NAM PRINAŠA LETO 2021? | Novice

KAJ NAM PRINAŠA LETO 2021? Vabljeni na predvanje Dubravke Oberžan, ISAR CAP diplomirane astrologinje in AstroHealing terapevtke 
 
Vsebina predavanja:
Prelomno leto 2020 so oz. bodo v astrološkem smislu zaznamovale tri pomembne planetarne združitve. Začenjajo se trije pomembni planetarni ciklusi, ki pomembno in prelomno zaznamujejo družbena dogajanja in tudi življenje vsakega posameznika.
Po Plutonu in Saturnu v januarju 2020, Plutonu in Jupitru v aprilu, juniju in novembru 2020, se bosta na dan zimskega solsticija združila še Jupiter in Saturn.




To predstavlja izhodišče in okvir za dogajanje v prihodnjih letih, na predavanju pa se bomo seznanili z:
- združitvijo Jupitra in Saturna, ki se dogaja vsakih 20 let, in se po 200 letih seli iz zemeljskega elementa (materializem) v zračni element (mentalno, ideje).
- najpomembnejšim astrološkim dogajanjem leta 2021.

KDAJ: četrtek, 10. 12. 2020, ob 19.0
KJE: na daljavo prek Teamsov
Dan pred predavanjem vam pošljemo povezavo na vaš elektronski naslov.


Če želite spremljati položaj tranzitnih planetov in mrkov v svojem osebnem horoskopu, si lahko vnaprej pripravite svojo astrološko karto. Lahko si jo natisnete z ene od spletnih strani ali pišete predavateljici na dubravka@astrohealing.si.
Izris vašega osebnega horoskopa vam bo poslala na vaš email.


Predavanje poteka v sodelovanju s Knjižnico Mileta Klopčiča Zagorje ob Savi.


Za prijavo na brezplačno aktivnost klikni https://forms.gle/uF4bMCwMTupjvMpw5.
Informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.