KAJ NAM PRINAŠA LETO 2021? | Novice

KAJ NAM PRINAŠA LETO 2021? Vabljeni na predvanje Dubravke Oberžan, ISAR CAP diplomirane astrologinje in AstroHealing terapevtke 
 
Vsebina predavanja:
Prelomno leto 2020 so oz. bodo v astrološkem smislu zaznamovale tri pomembne planetarne združitve. Začenjajo se trije pomembni planetarni ciklusi, ki pomembno in prelomno zaznamujejo družbena dogajanja in tudi življenje vsakega posameznika.
Po Plutonu in Saturnu v januarju 2020, Plutonu in Jupitru v aprilu, juniju in novembru 2020, se bosta na dan zimskega solsticija združila še Jupiter in Saturn.
To predstavlja izhodišče in okvir za dogajanje v prihodnjih letih, na predavanju pa se bomo seznanili z:
- združitvijo Jupitra in Saturna, ki se dogaja vsakih 20 let, in se po 200 letih seli iz zemeljskega elementa (materializem) v zračni element (mentalno, ideje).
- najpomembnejšim astrološkim dogajanjem leta 2021.

KDAJ: četrtek, 10. 12. 2020, ob 19.0
KJE: na daljavo prek Teamsov
Dan pred predavanjem vam pošljemo povezavo na vaš elektronski naslov.


Če želite spremljati položaj tranzitnih planetov in mrkov v svojem osebnem horoskopu, si lahko vnaprej pripravite svojo astrološko karto. Lahko si jo natisnete z ene od spletnih strani ali pišete predavateljici na dubravka@astrohealing.si.
Izris vašega osebnega horoskopa vam bo poslala na vaš email.


Predavanje poteka v sodelovanju s Knjižnico Mileta Klopčiča Zagorje ob Savi.


Za prijavo na brezplačno aktivnost klikni https://forms.gle/uF4bMCwMTupjvMpw5.
Informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.