JUTRANJA JOGA | Novice

JUTRANJA JOGA
Pester začetek šolskega leta v VGC Zasavje!

Jutranja joga
Vadba jutranje joge bo vsak ponedeljek, s pričetkom v ponedeljek, 17. 9. 2018 od 8.00 do 9.30 v predavalnici Delavskega doma Trbovlje. Semester bo trajal do prvega ponedeljka v decembru.
Program, zasnovan na sistemu Joga v vsakdanjem življenju,  bo vključeval vadbo asan (telesnih vaj), dihalnih tehnik in tehnik sproščanja. Primeren je za vse odrasle starostne skupine, tako za začetnike, kot tiste, ki ste že kdaj vadili jogo. Potrebujete vadbeno podlogo (armafleks) in lahko odejico. Pridite oblečeni v udobna oblačila. Vadbo bo vodila učiteljica Joge v vsakdanjem življenju Polona Siter Drnovšek.
Vadba joge vključuje vse vidike bivanja: fizični, mentalni, družbeni in duhovni vidik. Pomaga nam, da dosežemo ravnovesje med telesom in umom ter si povrnemo notranji mir. Če vas pestijo stres, utrujenost, šibkost, pomanjkanje volje ali pa pretirana aktivnost in podobni sopotniki sodobnega načina življenja, se jih boste z vadbo joge naučili obvladovati. Poleg tega jutranja vadba napolni telo in duha z energijo za podvige v novem dnevu.

Vabljeni, obisk je brezplačen.

 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.