JUTRANJA JOGA | Novice

JUTRANJA JOGA
Pester začetek šolskega leta v VGC Zasavje!

Jutranja joga
Vadba jutranje joge bo vsak ponedeljek, s pričetkom v ponedeljek, 17. 9. 2018 od 8.00 do 9.30 v predavalnici Delavskega doma Trbovlje. Semester bo trajal do prvega ponedeljka v decembru.
Program, zasnovan na sistemu Joga v vsakdanjem življenju,  bo vključeval vadbo asan (telesnih vaj), dihalnih tehnik in tehnik sproščanja. Primeren je za vse odrasle starostne skupine, tako za začetnike, kot tiste, ki ste že kdaj vadili jogo. Potrebujete vadbeno podlogo (armafleks) in lahko odejico. Pridite oblečeni v udobna oblačila. Vadbo bo vodila učiteljica Joge v vsakdanjem življenju Polona Siter Drnovšek.
Vadba joge vključuje vse vidike bivanja: fizični, mentalni, družbeni in duhovni vidik. Pomaga nam, da dosežemo ravnovesje med telesom in umom ter si povrnemo notranji mir. Če vas pestijo stres, utrujenost, šibkost, pomanjkanje volje ali pa pretirana aktivnost in podobni sopotniki sodobnega načina življenja, se jih boste z vadbo joge naučili obvladovati. Poleg tega jutranja vadba napolni telo in duha z energijo za podvige v novem dnevu.

Vabljeni, obisk je brezplačen.

 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.