Javno povabilo za sodelovanje na 5. medgeneracijskem festivalu "Srečen za živet" | Novice

Javno povabilo za sodelovanje na 5. medgeneracijskem festivalu
Medgeneracijski festival promovira prostovoljstvo, aktivno preživljanje prostega časa, medgeneracijsko sodelovanje ter povezovanje društev, zavodov in organizacij iz lokalnega okolja, ki delujejo na različnih področjih.
 
Medgeneracijski festival »Srečen za živet« bo potekal v petek, 6. aprila 2018, od 16.00 do 19.00 ure v avli Kulturnega centra Delavski dom Zagorje.
Po otvoritvi festivala bosta vzporedno potekala »tržnica društev, zavodov in drugih organizacij« ter »živi oder«, nato sledi zaključek prireditve.
 
Vsa zainteresirana društva, zavode in organizacije vabimo, da se pridružite pestremu dogajanju na »tržnici«, na kateri se boste imeli možnost predstaviti in promovirati svoje aktivnosti ter se povezati z ostalimi organizacijami iz lokalnega okolja. Na tržnici boste imeli na voljo svoj razstavni prostor, medgeneracijski festival pa je tudi priložnost za izvedbo katere od vaših aktivnosti, ki bi pripomogla k vaši prepoznavnosti v lokalnem okolju.
 
Prijavite zbiramo na E-naslova medgeneracijsko.sredisce@gmail.com  ali vgc-zasavje@mczos.si do 12. 3. 2017.

Za vse informacije smo vam na voljo na telefonski številki 040 699 097, pišete pa nam lahko na E-naslova medgeneracijsko.sredisce@gmail.com in vgc-zasavje@mczos.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.