Javno povabilo za sodelovanje na 5. medgeneracijskem festivalu "Srečen za živet" | Novice

Javno povabilo za sodelovanje na 5. medgeneracijskem festivalu
Medgeneracijski festival promovira prostovoljstvo, aktivno preživljanje prostega časa, medgeneracijsko sodelovanje ter povezovanje društev, zavodov in organizacij iz lokalnega okolja, ki delujejo na različnih področjih.
 
Medgeneracijski festival »Srečen za živet« bo potekal v petek, 6. aprila 2018, od 16.00 do 19.00 ure v avli Kulturnega centra Delavski dom Zagorje.
Po otvoritvi festivala bosta vzporedno potekala »tržnica društev, zavodov in drugih organizacij« ter »živi oder«, nato sledi zaključek prireditve.
 
Vsa zainteresirana društva, zavode in organizacije vabimo, da se pridružite pestremu dogajanju na »tržnici«, na kateri se boste imeli možnost predstaviti in promovirati svoje aktivnosti ter se povezati z ostalimi organizacijami iz lokalnega okolja. Na tržnici boste imeli na voljo svoj razstavni prostor, medgeneracijski festival pa je tudi priložnost za izvedbo katere od vaših aktivnosti, ki bi pripomogla k vaši prepoznavnosti v lokalnem okolju.
 
Prijavite zbiramo na E-naslova medgeneracijsko.sredisce@gmail.com  ali vgc-zasavje@mczos.si do 12. 3. 2017.

Za vse informacije smo vam na voljo na telefonski številki 040 699 097, pišete pa nam lahko na E-naslova medgeneracijsko.sredisce@gmail.com in vgc-zasavje@mczos.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.