Javno povabilo za sodelovanje na 5. medgeneracijskem festivalu "Srečen za živet" | Novice

Javno povabilo za sodelovanje na 5. medgeneracijskem festivalu
Medgeneracijski festival promovira prostovoljstvo, aktivno preživljanje prostega časa, medgeneracijsko sodelovanje ter povezovanje društev, zavodov in organizacij iz lokalnega okolja, ki delujejo na različnih področjih.
 
Medgeneracijski festival »Srečen za živet« bo potekal v petek, 6. aprila 2018, od 16.00 do 19.00 ure v avli Kulturnega centra Delavski dom Zagorje.
Po otvoritvi festivala bosta vzporedno potekala »tržnica društev, zavodov in drugih organizacij« ter »živi oder«, nato sledi zaključek prireditve.
 
Vsa zainteresirana društva, zavode in organizacije vabimo, da se pridružite pestremu dogajanju na »tržnici«, na kateri se boste imeli možnost predstaviti in promovirati svoje aktivnosti ter se povezati z ostalimi organizacijami iz lokalnega okolja. Na tržnici boste imeli na voljo svoj razstavni prostor, medgeneracijski festival pa je tudi priložnost za izvedbo katere od vaših aktivnosti, ki bi pripomogla k vaši prepoznavnosti v lokalnem okolju.
 
Prijavite zbiramo na E-naslova medgeneracijsko.sredisce@gmail.com  ali vgc-zasavje@mczos.si do 12. 3. 2017.

Za vse informacije smo vam na voljo na telefonski številki 040 699 097, pišete pa nam lahko na E-naslova medgeneracijsko.sredisce@gmail.com in vgc-zasavje@mczos.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.