JAVNI POGOVOR: IZ TRBOVELJ V EVROPO IN NAZAJ | Novice

JAVNI POGOVOR: IZ TRBOVELJ V EVROPO IN NAZAJ
Javni pogovor je namenjen razpravi o kulturi in izobraževanju in njunem stanju v Občini Trbovlje. Dogodek organizirajo Občina Trbovlje, Knjižnica Toneta Seliškarja Trbovlje, Zavod za kulturo Delavski dom Trbovlje, Zavod za mladino in šport Trbovlje ter Zasavska ljudska univerza. Predstavniki lokalnih institucij z omenjenih področij (izobraževanje in kultura) bodo v dialogu s članico Evropskega parlamenta in članico Evropskega odbora regij ter lokalno skupnostjo spregovorili o trenutnem stanju na izpostavljenih področjih, priložnostih, ki jih zaznajo, ter pomoči, ki jo potrebujejo ali pogrešajo – oboje s strani Evropske unije. Zainteresirana javnost bo lahko pogovoru prisostvovala "v živo" ali z vključitvijo "na daljavo", prek Zoom-a ter se v pogovor vključila z lastnimi mnenji in s predlogi. Pogovor se bo v celoti "v živo" prenašal prek spletnih strani organizatorjev. Vse predstavitve, ideje in predlogi bodo posredovani Evropskemu komiteju regij in uporabljeni pri nadaljnjem načrtovanju razvoja področij kulture in izobraževanja v Občini Trbovlje.

KDAJ: sreda, 24. 11. 2021, ob 18.00
KJE: v gledališki dvorani DDT, Trg svobode 11 a

OBVEZNE PRIJAVE 
Za več informacij o delavnici, nas pokličite na 068 613 954 ali nam pišite na info@vgc-zasavje.si. Na delavnico se lahko prijavite tudi prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ. Za udeležbo na delavnici je potrebno izpolnjevati pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.