IZREZLJANA BUČA | Novice

IZREZLJANA BUČA
Buuuu, noč čarovnic bo kmalu tu! Že imate idejo, kakšno boste imeli pred vrati ali na balkonu? Še ne? Na delavnici Izrezljana buča boste dobili super ideje, kako jo izdolbsti na strašljive ali manj strašljive načine. Delavnica Izrezljana buča je namenjena vsem ljubiteljem rezljanja buč za noč čarovnic.

KDAJ: četrtek, 28. 10. 2021, ob 10.00
KJE: v živo na lokaciji ZLU Zagorje, Grajska 2

OBVEZNE PRIJAVE
Za več informacij o delavnici nas pokličite na 068 613 954 ali nam pišite na info@vgc-zasavje.si. Na delavnico se lahko prijavite tudi prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ. Za udeležbo na delavnici je potrebno izpolnjevati pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.