Izrezi si bučo in se pripravi na noč čarovnic | Novice

Izrezi si bučo in se pripravi na noč čarovnic Ob koncu meseca oktobra se bomo v Večgeneracijskem centru Zasavje poigrali z noži in bučami. Razlog temu je seveda Noč čarovnic. Ta "čarovniški" praznik, ki je k nam prišel iz ZDA, bo poskrbel za navihano navdušje v našem dnevnem centru. Naučili se bomo izrezovati zanimive in smešne buče, ki bodo okrasile vaše okenske police, oziroma hiše in stanovanja. 

ČE RADI USTVARJATE IN REŽETE BUČKE, POTEM SE NAM PRIDRUŽITE NA ČAROVNIŠKI ZABAVI, 27. 10. 2017 OB 16.00 URI NA ZASAVSKI LJUDSKI UNIVERZI, GRAJSKA 2 V ZAGORJU.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.