Izobraževanje za trajnostni razvoj na ZLU! | Novice

Izobraževanje za trajnostni razvoj na ZLU! Evropski teden trajnostnega razvoja (ESDW) je pobuda, ki so jo leta 2015 ustanovile Avstrija, Francija in Nemčija, v sodelovanju z Evropsko mrežo trajnostnega razvoja (ESDN). Glavni cilj ESDW je zagotoviti platformo za prikaz izjemnih prispevkov k trajnostnemu razvoju po vsej Evropi v določenem časovnem obdobju (od 18. septembra do 8. oktobra). Pobuda je namenjena povečanju ozaveščenosti o trajnostnem razvoju, Agendi 2030 ZN in 17 ciljih trajnostnega razvoja (SDG).

Tudi na Zasavski ljudski univerzi se bomo letos pridružili tej pomembni pobudi in organizirali številne aktivnosti, ki spodbujajo trajnostni razvoj. Vabimo vas, da se udeležite naših dogodkov in prispevate k močnemu signalu, ki ga skupaj pošiljamo za boljšo prihodnost.


Vse aktivnosti so brezplačne, vendar so predhodne prijave zaželene: Prijava na dogodke

Pridružite se nam in postanite del evropskega gibanja za trajnostni razvoj!

Vse aktivnosti projekta VGC Zasavje+ so za udeležence brezplačne. Projekt sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada plus. Projekt se sofinancira iz PEKP 2021–2027, cilj politike 4: »Bolj socialna in vključujoča Evropa za izvajanje evropskega stebra socialnih pravic«, prednostna naloga 7: »Dolgotrajna oskrba in zdravje ter socialna vključenost«, specifični cilj ESO4.12: »Spodbujanje socialnega vključevanja oseb, izpostavljenih tveganju revščine ali socialni izključenosti, vključno z najbolj ogroženimi osebami in otroki«.

EU skladi: https://evropskasredstva.si/

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.