IZMENJEVALNICA OBLAČIL IN MODNIH DODATKOV | Novice

IZMENJEVALNICA OBLAČIL IN MODNIH DODATKOV Izmenjevalnica oblačil omogoča posodobitev garderobe na ekološki način. Izločite nekaj kosov oblačil in modnih dodatkov iz omare, ki jih ne potrebujete več, hkrati pa lahko razveselite nekoga drugega, obenem pa vzamete nekaj, kar vam je všeč.

Pridite, zamenjajte in odnesite.

KDAJ: 30. 5.–5. 6. 2019 od 8.00 do 10.00
KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje

Informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.