IZLET NA KLANČIŠE | Novice

IZLET NA KLANČIŠE
V torek, 7. 8. 2018, se bomo umaknili od mestnega vrvrža in se podali na izlet na Klančiše.

Na cilju se bomo malo spočili in skupaj uživali v prijetnem hladu narave in si privoščili prigrizek. Nato se skupaj vrnemo nazaj v "dolino". 
Dobimo se ob 8.30 uri pred letališko zgradbo na Ruardiju, vrnemo se okoli 12.30 ure. Primerno se obuj in obleci ter spakiraj stekleničko vode za na pot. Za prigrizek poskrbimo mi.


Obvezne prijave: vgc-zasavje@mczos.si ali 040 457 079

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.