IZLET NA KLANČIŠE | Novice

IZLET NA KLANČIŠE
V torek, 7. 8. 2018, se bomo umaknili od mestnega vrvrža in se podali na izlet na Klančiše.

Na cilju se bomo malo spočili in skupaj uživali v prijetnem hladu narave in si privoščili prigrizek. Nato se skupaj vrnemo nazaj v "dolino". 
Dobimo se ob 8.30 uri pred letališko zgradbo na Ruardiju, vrnemo se okoli 12.30 ure. Primerno se obuj in obleci ter spakiraj stekleničko vode za na pot. Za prigrizek poskrbimo mi.


Obvezne prijave: vgc-zasavje@mczos.si ali 040 457 079

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.