IZDELOVANJE JESENSKEGA ŠOPKA | Novice

IZDELOVANJE JESENSKEGA ŠOPKA Jesen je tu in z njo tudi jesensko kreativno ustvarjanje.
Ideje za ustvarjanje in jesensko okrasitev boste dobili že v četrtek, 12. 11. 2020, ob 9. uri.
Vesna vam bo pokazala, kako lahko jesenske rastline uporabite za izdelavo čudovitega šopka, ki bo popestril prostor v vašem domu.

Prijavite se in poslali vam bomo povezavo, kjer boste našli ideje za jesensko okrasitev doma. Vaše unikatne izdelke poslikajte in nam jih pošljite prek e-pošte ali objavite pod objavo na našem FB profilu. Med vsemi vami, ki nam boste poslali sliko vaše dekoracije, bomo enega izžrebali in nagradili s praktično nagrado.Informacije in obvezne prijave na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.