IZDELOVANJE E-VOŠČILNIC  | Novice

IZDELOVANJE E-VOŠČILNIC  Voščilnice so drobna pozornost, s katero svoje najdražje, svoje prijatelje in znance razveselimo in jim narišemo nasmeh na obrazu. Leto je spet naokoli in pred nami je december in prihajajoči prazniki.

Tudi v tem letu bomo v decembru poskrbeli za druženje in ob druženju bili ustvarjalni. Večgeneracijski center Zasavje organizira brezplačno dvodnevno računalniško delavnico, na kateri bomo izdelovali e-voščilnice.

Delavnica bo potekala na daljavo prek spleta 8. in 15. decembra 2020 med 9. in 11. uro.

Po prijavi boste na vaše e-poštne naslove dobili povezavo do spletne učilnice.

Prijavite se in razveselite svoje najdražje z lastno e-voščilnico.


Za prijavo na brezplačno aktivnost klikni https://forms.gle/uF4bMCwMTupjvMpw5.
Informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.