IZDELOVANJE ADVENTNEGA VENČKA | Novice

IZDELOVANJE ADVENTNEGA VENČKA Jesenski čas je najbolj ustvarjalen čas pa še advent se bliža.
Še posebej v tem jesenskem času se v naravi vedno najde material za ustvarjanje, zato vas Večgeneracijski center Zasavje vabi na kreativno delavnico z naslovom
Izdelovanje adventnega venčka, ki bo v četrtek, 19. 11. 2020, ob 9. uri prek spleta.

Prijavite se in poslali vam bomo povezavo na kateri vam bo Vesna pokazala, kako lahko s kančkom ustvarjalnosti izdelate unikaten adventni venček. Za idejo bomo poskrbeli mi, vi si pa le čas vzemite in pojdite v naravo, kjer boste našli večino tega, kar potrebujete za izdelavo venčka. Vabimo vas, da nam vaše adventne venčke poslikate in nam jih pošljete prek e-pošte ali objavite pod objavo na našem FB profilu.
Med vsemi vami, ki nam boste poslali sliko vašega adventnega venčka, bomo enega izžrebali in nagradili s praktično nagrado.

Informacije in obvezne prijave na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.