IZDELOVANJE ADVENTNEGA VENČKA | Novice

IZDELOVANJE ADVENTNEGA VENČKA Jesenski čas je najbolj ustvarjalen čas pa še advent se bliža.
Še posebej v tem jesenskem času se v naravi vedno najde material za ustvarjanje, zato vas Večgeneracijski center Zasavje vabi na kreativno delavnico z naslovom
Izdelovanje adventnega venčka, ki bo v četrtek, 19. 11. 2020, ob 9. uri prek spleta.

Prijavite se in poslali vam bomo povezavo na kateri vam bo Vesna pokazala, kako lahko s kančkom ustvarjalnosti izdelate unikaten adventni venček. Za idejo bomo poskrbeli mi, vi si pa le čas vzemite in pojdite v naravo, kjer boste našli večino tega, kar potrebujete za izdelavo venčka. Vabimo vas, da nam vaše adventne venčke poslikate in nam jih pošljete prek e-pošte ali objavite pod objavo na našem FB profilu.
Med vsemi vami, ki nam boste poslali sliko vašega adventnega venčka, bomo enega izžrebali in nagradili s praktično nagrado.

Informacije in obvezne prijave na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.