IZDELAVA PRAZNIČNIH E-VOŠČILNIC | Novice

IZDELAVA PRAZNIČNIH E-VOŠČILNIC Voščilnice so drobna pozornost, s katero svoje najdražje, svoje prijatelje in znance razveselimo in jim narišemo nasmeh na obrazu. Leto je spet naokoli in pred nami je december in prihajajoči prazniki. Tudi v tem letu bomo v decembru poskrbeli za druženje in ob druženju bili ustvarjalni. Večgeneracijski center Zasavje organizira brezplačno računalniško delavnico, na kateri bomo izdelovali e-voščilnice. Delavnici bosta v Zagorju in Trbovljah. Vljudno vabljeni.

KDAJ: ponedeljek, 20. 12. 2021, ob 11.00
KJE: v živo na lokaciji ZLU Trbovlje, Trg svobode 11 a
 
KDAJ: torek, 21. 12. 2021, ob 10.00
KJE: v živo na lokaciji ZLU Zagorje, Grajska 2 
.
OBVEZNE PRIJAVE 
Za več informacij nas pokličite na 03 56 55 131, 068 613 954 ali nam pišite na info@vgc-zasavje.si. Prijavite se lahko tudi prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.