IZDELAJ SI UNIKATNI ADVENTNI VENČEK | Novice

IZDELAJ SI UNIKATNI ADVENTNI VENČEK
KAJ?: Ob koncu novembra se bomo v Večgeneracijskem centru Zasavje učili izdelovati adventne venčke. BREZPLAČNA delavnica je namenjena sprostitvi in druženju, skupaj pa bomo ob enem spoznavali tehniko in različne oblikovalske trike ter si tako izdelali čisto svoje unikatne vence. Na brezplačno delavnico so vabljeni vsi. S seboj ni potrebno prinesti ničesar, seveda pa bomo najbolj veseli vaše dobre volje in ljubeznivosti.


KDAJ?:
28. 11. 2017 ob 10.00 


KJE?:
Zasavska ljudska univerza - Večgeneracijski center Zasavje - Grajska 2, Zagorje Prijavite se na BREZPLAČNO DELAVNICO in se nam pridružite.

Prijave na: info@zlu.si in tel. št.: 068 613 954

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.