IZDELAJ SI UNIKATNI ADVENTNI VENČEK | Novice

IZDELAJ SI UNIKATNI ADVENTNI VENČEK
KAJ?: Ob koncu novembra se bomo v Večgeneracijskem centru Zasavje učili izdelovati adventne venčke. BREZPLAČNA delavnica je namenjena sprostitvi in druženju, skupaj pa bomo ob enem spoznavali tehniko in različne oblikovalske trike ter si tako izdelali čisto svoje unikatne vence. Na brezplačno delavnico so vabljeni vsi. S seboj ni potrebno prinesti ničesar, seveda pa bomo najbolj veseli vaše dobre volje in ljubeznivosti.


KDAJ?:
28. 11. 2017 ob 10.00 


KJE?:
Zasavska ljudska univerza - Večgeneracijski center Zasavje - Grajska 2, Zagorje Prijavite se na BREZPLAČNO DELAVNICO in se nam pridružite.

Prijave na: info@zlu.si in tel. št.: 068 613 954

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.