INFORMIRANJE V ČASU IZREDNIH RAZMER | Novice

INFORMIRANJE V ČASU IZREDNIH RAZMER Zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVID 19 ter na podlagi sklepa Vlade RS 18100-7/2020/2 in odredbe Ministrstva za zdravje bo VEČGENERACIJSKI CENTER ZASAVJE, od 19. 10. 2020 do preklica ZAPRT.

Zaposleni v Večgeneracijskem centru Zasavje delamo od doma. Z vami, dragi naši udeleženci, bi v teh izrednih razmerah radi ohranili stik. Zato naš slogan "Za učenje je vedno pravi čas" v teh časih še kako pride prav. Z učenjem in druženjem bomo seveda nadaljevali, le na malo drugačen način, na daljavo!

Z vami smo v stiku tudi prek Facebooka na povezavi: https://www.facebook.com/vgczasavje/, kamor bomo dnevno objavljali tudi praktične vsebine za ohranjanje učne kondicije.


Za informacije, ki bi jih utegnili potrebovati, smo dosegljivi na e-naslovih ter na telefonskih številkah:
ZASAVSKA LJUDSKA UNIVERZA: od ponedeljka do petka, med 7. in 17. uro, na e-naslovu: info@vgc-zasavje.si in na telefonskih številkah 068 613 954 ali                                                                 041 445 097
MLADINSKI CENTER ZAGORJE OB SAVI: od ponedeljka do petka med 11.00 in 16.00 uro, na e-naslovu: vgc-zasavje@mczos.si in na telefonski številki                                                                                   040 457 079
MLADINSKI CENTER HRASTNIK: od ponedeljka do petka, med 9.00 in 13.00 ter vsak petek med 16.00 in 18.00, na e-naslovu: vgc-zasavje@mch.si in                                                                      telefonski številki 041 893 422
 

OSTANIMO DOMA, ostanimo ZDRAVI in dobro izkoristimo čas, ki nam je na voljo.

 

Ekipa Večgeneracijskega centra Zasavje

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.