INDIVIDUALNA POMOČ NA DALJAVO | Novice

INDIVIDUALNA POMOČ NA DALJAVO Individualna pomoč na daljavo za vse generacije.
 
Vam računalnik nagaja? Bi se želeli nekaj novega naučiti na računalniku ali pa utrditi že usvojeno računalniško znanje? Morda potrebujete pomoč pri angleščini ali matematiki? Pomagamo vam pri razumevanju šolske snovi.

Pišite nam ali nas pokličite, da se dogovorimo za uro.

Z veseljem vam bomo pomagali. Delo poteka »ena na ena« na daljavo prek spleta (Arnes VID, Zoom, Teams).

Pri reševanju in iskanju rešitev vam pomagamo na daljavo, termin in ura po dogovoru.

Informacije in obvezne prijave na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.