Fortnite dance challenge | Novice

Fortnite dance challenge
V petek, 20. 7. ob 10.00 se bomo v Mladinskem centru Zagorje preizkusili v pravemi Fortnite plesnem izzivu! 

Zoskoti bomo z veseljem prevzeli nase plesni izziv, navdahnjen z video igro Fortnite, v kateri se po zmagi praznuje s plesom. Preizkusili se bomo v najbolj priljubljenih koreografijah iz igre, da pa bo zares zabavno, te vabimo v svojo družbo!
 
Si upaš preizkusiti svoje plesne sposobnosti in se pomeriti v bitki?

Informacije in prijave: vgc-zasavje@mczos.si in 040 457 079

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.