FACEBOOK ZA STAREJŠE III. | Novice

FACEBOOK ZA STAREJŠE III. Ali želite s prijatelji na Facebook - u deliti fotografije iz vašega rojstnega dne? Ste se pred kratkim potepali po Alpah, mogoče bili na morju? Ali ste vedeli, da lahko fotografijam, ki jih objavite na FB dodate nalepke, jih olepšate in še marsikaj drugega? Vse to in še več, boste izvedeli na delavnici Facebook za starejše III. 

- Dodajanje prijateljev in »všečkanje« strani
- Pisanje na Osebno »časovnico«
- Pisanje na »časovnico« prijatelja
- Dodajanje in obdelava fotografij, ki jih objavite na facebook.

KDAJ: četrtek, 5. 4. 2018, ob 9.00
KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, 1410 Zagorje

Vljudno vabljeni.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.

RAČUNALNIŠKE DELAVNICE Te tečaje ponavadi vodi Dušan Malić in so vedno zabavne in koristne. Dušan je postal odličen predavatelj, ki predstavi snov na tak način, da jo vsi razumemo. Pripravljen je odgovoriti tudi na kakšno drugo vprašanje - vendar v odmoru, tako da pouk poteka nemoteno. Njegovi tečaji so ponavadi hitro zasedeni, saj ljudje vedo, da bo vse razumljivo razloženo in bodo izvedeli veliko novega.