FACEBOOK ZA STAREJŠE III. | Novice

FACEBOOK ZA STAREJŠE III. Ali želite s prijatelji na Facebook - u deliti fotografije iz vašega rojstnega dne? Ste se pred kratkim potepali po Alpah, mogoče bili na morju? Ali ste vedeli, da lahko fotografijam, ki jih objavite na FB dodate nalepke, jih olepšate in še marsikaj drugega? Vse to in še več, boste izvedeli na delavnici Facebook za starejše III. 

- Dodajanje prijateljev in »všečkanje« strani
- Pisanje na Osebno »časovnico«
- Pisanje na »časovnico« prijatelja
- Dodajanje in obdelava fotografij, ki jih objavite na facebook.

KDAJ: četrtek, 5. 4. 2018, ob 9.00
KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, 1410 Zagorje

Vljudno vabljeni.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.