Enostarševstvo; BREME ALI DARILO? | Novice

Enostarševstvo; BREME ALI DARILO? V Sloveniji je vsaka četrta družina enostarševska.
Da gre za ranljivo skupino, ki je tako socialno kot finančno deprivilegirana, ni nobenega dvoma; da imajo enostarševci otežen dostop do znanj, tudi ne. Pred enostarševce, ki želijo izboljšati svoje starševske kompetence, se namreč postavljajo izzivi na več ravneh.

Zato vljudno vabljeni na brezplačno predavanje Tanje Bricelj.

KDAJ: četrtek, 24. 5. 2018, ob 17.00
KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, 1410 Zagorje ob Savi

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.