Eko party | Novice

Eko party
Organiziramo edinstven "eko party", kjer bomo prikazali praktične načine ponovne uporabe stvari, ki bi jih sicer vrgli v koš. Pri izdelavi vrečk nam bodo pomagale tudi šivilje.
Npr. izdelovanje vrečk za sadje in zelenjavo iz zaves, modelčkov za piškote iz pločevink in različnih izdelkov iz plastenk. Prav tako vam bomo ponudili osvežilen smoothie (v steklenem kozarcu!)
Pomagajmo ohraniti naš planet čist in zdrav za prihodnje generacije!
S seboj je zaželeno, da prinesete "odpadni material", ki se vam zdi, da bi ga lahko ponovno uporabili ;) npr. plastenke, pločevinke, zavese, stara oblačila, embalažo od šamponov ipd.

KDAJ: petek, 7. 9. 2018, ob 18.00 uri
KJE: Mladinski center Hrastnik, Naselje Aleša Kaple, 9a, Hrastnik

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.

RAČUNALNIŠKE DELAVNICE Te tečaje ponavadi vodi Dušan Malić in so vedno zabavne in koristne. Dušan je postal odličen predavatelj, ki predstavi snov na tak način, da jo vsi razumemo. Pripravljen je odgovoriti tudi na kakšno drugo vprašanje - vendar v odmoru, tako da pouk poteka nemoteno. Njegovi tečaji so ponavadi hitro zasedeni, saj ljudje vedo, da bo vse razumljivo razloženo in bodo izvedeli veliko novega.