Eko party | Novice

Eko party
Organiziramo edinstven "eko party", kjer bomo prikazali praktične načine ponovne uporabe stvari, ki bi jih sicer vrgli v koš. Pri izdelavi vrečk nam bodo pomagale tudi šivilje.
Npr. izdelovanje vrečk za sadje in zelenjavo iz zaves, modelčkov za piškote iz pločevink in različnih izdelkov iz plastenk. Prav tako vam bomo ponudili osvežilen smoothie (v steklenem kozarcu!)
Pomagajmo ohraniti naš planet čist in zdrav za prihodnje generacije!
S seboj je zaželeno, da prinesete "odpadni material", ki se vam zdi, da bi ga lahko ponovno uporabili ;) npr. plastenke, pločevinke, zavese, stara oblačila, embalažo od šamponov ipd.

KDAJ: petek, 7. 9. 2018, ob 18.00 uri
KJE: Mladinski center Hrastnik, Naselje Aleša Kaple, 9a, Hrastnik

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.