E-novičnik ZLU | številka 1 | december 2022 | Novice

E-novičnik ZLU | številka 1 | december 2022 Dragi bralci in bralke, z veseljem vam predstavljamo prvo številko našega E-novičnika, ki ga lahko najdete TUKAJ

Za nami je še eno zelo posebno in uspešno leto. Bilo je v znamenju selitve enote zavoda ZLU na Cankarjev trg v Zagorju ob Savi, zaključevanja večine evropskih projektov, pridobitvi norveškega projekta in seveda v znamenju praznovanja 20-letnice svetovalne dejavnosti. Vmes pa nismo pozabili nase: bilo je veliko veselja, lepih doživetij, smeha in zadovoljstva ob uspešno opravljenih nalogah in uspešnih zgodbah naših udeležencev.

Pred vami pa je tudi prvi, praznični E-novičnik, s katerim želimo občane vseh treh zasavskih občin seznanjati z našim delom in aktivnostmi, ki jih pripravljamo. Naše poslanstvo je, da širimo pozitivno energijo, moč in radost, ki jo prinaša vseživljenjsko učenje ter zato znova in znova na različne načine spodbujamo vse generacije k vključevanju v izobraževanje. Z vsem, kar počnemo, krepimo zavest, da s tem, ko se vsak dan učimo in spoznavamo nekaj novega o sebi in drugih, ustvarjamo boljše življenje.

Le tako bomo kos novi realnosti, ki je pred vrati in jo zaznamujejo izzivi trajnosti in podnebnih sprememb, čas po pandemiji, energetska, finančna, prehranska kriza, ranljivost ljudi in odnosov ter na drugi strani pospešena digitalizacija. Naš odgovor bodo novi programi in projekti za odrasle. ki bodo naravnani celostno.
Poskrbeti za dobro počutje vseh, ki vstopate skozi naša vrata, je naša prioriteta in zaveza tudi v letu 2023. Verjamem, da bomo z vztrajnostjo, s sočutjem, povezovanjem in sodelovanjem zmogli, kar nam namenja prihodnost.

Želim vam čudovite prihajajoče decembrske praznike in vse dobro v novem letu.

Polona Trebušak, 
direktorica Zasavske ljudske univerze

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.